još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi..

+5
pitijacro
muhanicar
Bobić
mtd001
pingy321
9 posters

Stranica 9 / 25. Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 25  Next

Go down

Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi.. - Page 9 Empty Re: Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi..

Postaj  pitijacro uto sij 13, 2015 6:28 pm

Ajd da radoznalost ne ubije macana - 4000 forinti je 100 kuna.
Tako da smo se najeli - i to pošteno - za trideset četiri kune oboje. Sad,salate nismo uzeli,to bi bilo još nekih pet - šest kuna.

pitijacro
legionar

Broj postova : 8911

[Vrh] Go down

Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi.. - Page 9 Empty Re: Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi..

Postaj  Admin uto sij 13, 2015 8:02 pm

A ja danas sam 30i4 u konzumu
graha je bilo dosta , i rebrica .. jer je jafa kaks ostao netaknut..zaboravih pola kruha manjeg scratch

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto sij 13, 2015 9:08 pm

Kod nas u Čakovcu ima u sklopu Konzuma privatni radnički restoran, drži ga privatnik, i još do prije godinu i pol -dvije mogli smo se oboje najesti za trideset pet kuna.Onda je to polako raslo, sada ispod šezdeset neide.Je da se juha dobije besplatno, i da je salata pet kuna i biraš koju želiš i koliko želiš,ali to više nije malo, pa ponekada onda radije odem i kupim kilu pečenoga mesa za šezdeset kuna u Konzumu za ponjeti kući ,neki prilog i salata doma i ostane i za Ninu. A i počeli su štedjeti na količini - ajd, nama uvijek dosta jer nas poznaju kuharice ,ali kada sve sabereš,skoro pa duplo manje hrane za duplo više novaca.
U mađariji sam određuješ količinu, sve se važe, i plačaš onoliko kolko ti je u tanjuru.
Ja sam se smijala dok mi je juhu vagala.....Kila juhe je šesto forinti.Ali povrća unutra šest vrsti.....

Ma sve u svemu je to jefino,ako računaš da kada odeš u restoran na večeru,i u biti ne dobiješ niti količinski a niti u kvaliteti ništa boljega,samo je lijepše aranžirano, a nikada ispod dvijesto dvadeset kuna nismo platili.Sa pićem čak do tristo kuna.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri sij 14, 2015 5:39 am

Zna se da se u restoranu plača stolnjak , i konobar ..

Ja pišem za gastro kutak konzuma , ne restoran

sviđaju mi se ti restorani na kilu , tu kod nas je bil gablec restoran , tacne se ostavljaju na kolicima kod izlaza , čudo jedno koliko raja ostavlja hrane ..naročito priloga , kruh je na početku bio badava koliko god uzmeš ..raja uzimala par šnita a pojal jednu .kasnije je šnita bila kunu ..
Grozno mi je to bilo gledati , ljudi su prebahati , a gladnih je dosta .
Ovako je bolje , nakrcaj tanjur pa plati ..ili ne uzimaj

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri sij 14, 2015 6:50 am

Admin je napisao/la:Zna se da se u restoranu plača stolnjak , i konobar ..

Ja pišem za gastro kutak konzuma , ne restoran

sviđaju mi se ti restorani na kilu , tu kod nas je bil gablec restoran , tacne se ostavljaju na kolicima kod izlaza , čudo jedno koliko raja ostavlja hrane ..naročito priloga , kruh je na početku bio badava koliko god uzmeš ..raja uzimala par šnita a pojal jednu .kasnije je šnita bila kunu ..
Grozno mi je to bilo gledati , ljudi su prebahati , a gladnih je dosta .
Ovako je bolje , nakrcaj tanjur pa plati ..ili ne uzimaj

Pa je,u pravu si, rekla meni kuharica, ja sam im neko vrijeme povrće vozila - nema problema ako netko traži da mu da više, ali onda očekuje da se to i pojede.Veli da ih je šef pilio jer su ljudi ostavljali u tanjurima.
A nisu on nefleksibilni,ne moraš uzeti nikakvo piće uz ručak ako ne želiš a žedan si,dobiješ bez problema vodu iz slavine besplatno,tako da imaju zaista veliki promet - ne dolaze ljudi na gablece samo,ide ih puno dok su u gradu nešto obaviti,pa usput,čak i neki penziči dolaze svakodnevno na ručak.....
U Austriji se još prije dvadesetak godina u takvim restoranima hrana vagala - uvijek smo odlazili tamo na treći kat u jednom trgovačkom centru.Ma dobro je to - kada si gladan,tu se možeš najesti za relativno male novce - kada izlaziš,znaš da se mora platiti i ne gledaš na trošak,uostalom,u životu se ponekada treba i opustiti.......

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri sij 14, 2015 6:25 pm

I tako ja danas popodne kroz Sloveniju malo prolunjala i najbolje od svega što sam napravila je to kaj sam kupila ovaj sir -

[You must be registered and logged in to see this image.]" />

Original švicarski,sa veeeelikim rupama, a aroma za ubit za nju,
I sad gle ironije,ovaj desni je ista vrsta, ali drugi proizvođač - cijena tridesetak kuna po kili niža,ali okus niti sjena originalu.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri sij 14, 2015 8:18 pm

Nema do dobra sira ..mljac

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić sri sij 14, 2015 8:26 pm

Jebo ti sir dok je noge od gice,,,
Bobić
Bobić
legionar

Broj postova : 2388

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri sij 14, 2015 9:29 pm

A bi se ti grdo prevario.
Onaj lijevi nije preživio put od Lendave do kuće,zapravo samo komadič je.
Volim jake arome,a ova je posebna.I za čudo, nije skup - sedamdeset kuna kila.

Ja od gice najviše volim kremenadle, ali kada se skine meso.Pa samo ono oko kostiju,i to sviježe skuhano, odmah toplo. i naravno - zreske.Jednom sam ih se tako najela da sam cijelo popodne u noć povračala. Ajd, ne mi odmah zamjeriti lakomnost - bila sam trudna, skoro pred porodom. lolo

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić sri sij 14, 2015 10:09 pm

Krmenadli su zadnje meso koje bi si od svinje poželel,,,
na kotlovini i kamenu jos nekako i prolazi ali svaka druga priprema je za k,,,,

carsko meso spaca je zakon pogotovo za na kamenu,,,
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri sij 14, 2015 10:20 pm

Pa ja sam već rekla da sam se morala roditi kao psič. lolo

Za carsko nisam,ali vratina mi leži dok se dobro ispeče,da se masnoča iscijedi.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet sij 15, 2015 6:19 am

kad bi barem ja bil izbirljiv u hrani , imal bi 75 kila i skakal bi kak srna amen

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet sij 15, 2015 7:13 am

Pa da, skakal bi ko srna, kosti bi ti klepetale ko orasi u vreći,i bio bi za plašiti malu djecu. lolo
Tebi tvojih 110 najbolje stoji,i svaka kila manje može samo pogoršati vizualni dojam. Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi.. - Page 9 3029489592

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić čet sij 15, 2015 7:28 am

Znaci Admin i ja vrsimo isti pritisak na jedinicu povrsine,,, lolo
tesko onom kom na nogu stanemo,,, Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi.. - Page 9 1226846223
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet sij 15, 2015 7:42 am

Pa neznam baš,meni se čini da on ima malo više dužnih metara...... scratch  tak da bi se ti trebao držati ispod stotke, rolf
A i od njega ništ strašno ak nekome ne nogu stane,njegova noga 47 ne stvara takav pritisak kak moja 39  dok nekome sa svojih sto kila prstiče nagazim. lolo
A koji broj noge ti omaš?
Nemoj mi reći,nemoj mi reći - ovo je trik pitanje. Embarassed

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić čet sij 15, 2015 8:07 am

Ma kod mene ti je sve obratno od ocekivanja,,,
dok se svi hvale kak imaju velikog pim*eka ja imam malog,
dok su svi kupovali male mobitele ja sam imao ciglu koji je bio na granici da ti treba oruzani list za posjedovanje i nosenje,,,
sad kad sam ja napokon uspio nabaviti malog sad svi nesto je*u sa velikima,,,
i sad ti budi pametan,,, scratch

a noga, hmmm, proporcionalna khmmmm jel velicini, 43 al naginjem prema 44,,, Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi.. - Page 9 1226846223
ma i kalaza mi je gotovo idealno raspoređena,,, Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi.. - Page 9 23749988

dobro, malo naginje prema naprijed al bolje i to nego da sam unazađen,,, Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi.. - Page 9 2757111831
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet sij 15, 2015 8:24 am

vidiš ti kako iskren čiok zaradi zelenu crticu amen

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet sij 15, 2015 8:55 am

I ja sam bila iskerna.
A di je moja? scratch

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar čet sij 15, 2015 11:48 am

I ja imam veliki želudec, možda mi se zato čini kad pišam ....

muhanicar
legionar

Broj postova : 3300

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić čet sij 15, 2015 12:40 pm

Nesem stigel a mislil sem jos nadodati na proslom postu,,,
zapravo lako je adminu s tak velikim stopalima se more napiti ko majka i nebu padal a mi sa kratkima nas oprci sako malo,,,
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet sij 15, 2015 6:11 pm

lolo lolo lolo lolo lolo lolo lolo lolo lolo

A ti muhič,ona crvena - ništ osobnoga - čisto praktična stvar je u pitanju. Jedna zelena još u nizu nikako ne bi pasala. Kužiš,ne? kiss

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar čet sij 15, 2015 6:56 pm

Ni tvoja kristalka čistije ne vidi.
Sutra dojdeš po još kristalniji pogled beljo

muhanicar
legionar

Broj postova : 3300

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet sij 15, 2015 7:20 pm

idem delat tartar , sutra je dan za lignje ( hvala bogu nije za sex)

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet sij 15, 2015 7:53 pm

Tko mi je pofarbal pol štapiča na crveno? Šta se danas kuhalo i šta će se sutra,ideje,predlozi.. - Page 9 401528974

Admin,pojma nemaš kolko si mi sumnjiv.
A i muhač bu ti se krvi napil dok ga potkurim. raspa

Muhač, ebote šifrantskog, govoriš ko njemački špijun, sve u nekim šiframa. Ko da si autor Enigme. Shocked lolo

I tko mi je stisnul cijelog crveng da mu ja stisnem jednu sicilijanku. bejzbol

Zadnja promjena: pitijacro; čet sij 15, 2015 7:59 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet sij 15, 2015 7:54 pm

Admin je napisao/la:idem delat tartar , sutra je dan za lignje ( hvala bogu nije za sex)

Kaj nebu surbota?

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned sij 18, 2015 8:04 pm

Zaželjela se ja kestena

[img][You must be registered and logged in to see this link.][/img]

Pa sam ih skuhala.
I pojela. Ostalo malo.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 9 / 25. Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 25  Next

[Vrh]

- Similar topics